En ostoppbar lösning

I och med sammanslagningen kommer vi kunna ta tillvara på det bästa av två världar.
WDP som gjort sig kända för innovation, unika produkter och ett helt nytt sätt att se på profilbranschen. I kombination med Profilservice gedigna kompetens inom stora projekt med service, lagerhållning, snabba leveranser och avancerade digitala plattformar skapar vi en unik helhetslösning.

Profilservice Linköping, merchandise and promotion produts
Profilservice Linköping. distribution and delivery. in-house storage.
Thumbnail picture. WDP / Profilserivce. Two promotion companies merging.

Best of both worlds

Genom att WDP blir en del av Profilservice innebär det att vi kan erbjuda det bästa av två världar. Fysisk och digital profilering. En delad men samlad kompetens som gör att vi nu kan erbjuda dig som kund en marknadstäckande upplevelse.

Vårt samlade erbjudande

Profilprodukter och merchandise

Konceptutveckling

Digitala tjänster

Inköp, order och logistik

Vi har en samlad kunskapsbas och leverantörskontakter som gör att vi kan erbjuda profilprodukter och merchandise i världsklass.

Genom innovativ projektledning vill vi skapa långsiktiga relationer. Vi pin-pointar det som skapar värde för just din organisation och antingen skapar ett nytt koncept från grunden eller utvecklar ditt befintliga. Allt för att nå en ökad kundnytta i slutändan.

Genom att etablera goda relationer till våra högkvalitativa leverantörer runt om i världen, kan vi optimera och effektivisera våra flöden av varor, både strategiskt och operativt. Med ett integrerat ordersystem som har 99.8 % träffsäkerhet och eget lager kan vi utlova snabba leveranser och korta ledtider.

En banbrytare. Våra digitala tjänster erbjuder dig som kund en möjlighet att samla in data på din befintliga kundbas. Få insikter i vilka dina användare är, vart de befinner sig och vad de efterfrågar.

Tryckeri in-house

Med en hög kapacitet på över 1000 leveransklara produkter om dagen från våra fem transferpressar, så kan vi snabbt och enkelt producera profilkläder och textila profilprodukter med kort varsel till våra kunder. Flera kunder har sina transfertryck lagerförda hos oss. Detta betyder att vi utan extra startkostnad kan trycka upp profilkläder – Oavsett om det är ett eller hundra plagg som ska tryckas!

Supply-center för yrkeskläder

Vi erbjuder ett effektivt flöde. Yrkeskläder on-demand som vi kan trycka och brodera in-house. En klockren lösning för dig som vill ha korta ledtider och löpande leveranser.

Vi finns där du är.

Med kontor, lager och lokaler utspridda i Norden har vi kapacitet att snabbt kunna leverera till hela världen.

Linköping

Stockholm

Åre

Göteborg

Helsingfors

Reykjavik

Digitalt låter coolt! jag vill veta mer!

Vill du veta mer om våra digitala tjänster?

Digitala tjänster är nya inom profilering. Genom gamification och interaktiva, skräddarsydda videos kan vi engagera och aktivera slutkunden. Vi kartlägger kunddata och analyserar händelseförloppet med målet att öka konverteringsgraden, försäljningen och varumärkeskännedomen för våra kunder. Fungerar även utmärkt i ett samspel med fysiska profilprodukter. Läs mer om hur de fungerar, vad som ingår och tips på olika användningsområden.

High resolution video. Making of a digitala video. WDP Play. Creating user engagement

Vad innebär sammanslagningen?

Profilservice har förvärvat We Do Promotions rörelse. Det kommer att innebära vissa ändringar för de som tidigare har fakturerat eller levererat till We Do Promotion. Ändringarna gäller främst fakutreringsadress och org.nr. Den dagliga verksamheten kommer att fortsätta som vanligt, med förändringen att We Do Promotion numera är en del av Profilservice organisation. Om du som kund eller leverantör vill ha djupare insikt i vad förvärvet innebär kan du alltid kontakta oss.

Kontakta oss