Webshop

Vi hjälper ert företag att starta upp en webshop där ni kan sälja er egna merchandiseprodukter.

Låt dina medarbetare själva beställa
merchandise snabbt och enkelt över nätet!

Hur det fungerar
1. Inledande möte
3. Kommunikation och kampanjer
4.Uppföljning och mätbarhet
2. Utformning

Vi diskuterar era befintliga behov och målbild med webshoppen. Vi realiserar sedan projektet med visionen att göra ett starkt och bevarande intryck av ert varumärke.

Vi analyserar och utvärderar webshoppens prestation, både i sin helhet och på individnivå. En strategi utformas baserat på resultaten för att öka prestationen med hjälp av kommunikation till era medarbetare. Er ansvarig ska enkelt kunna kommunicera ut kampanjer som är ämnad för hela bolaget.

Vi avsätter tid för att ta fram er grafiska profil så att shopen representerar ert varumärke. Tillsammans sätter vi produkter för lager och produkter som kan vara beställningsprodukter.

Lagersaldon, kostnadsstyrning och tydlig uppföljning möjliggörs enkelt via plattformen som är integrerad med våra lager. Lager som i sin tur ger er en smidig hantering och ökad flexibilitet.

Case

B2B

- Webshop

Beställningsportal

Vi har en kraftfull beställningsportal med varukorg och kassafunktion som underlättar ert företags hantering av eran egen merchandise. Vid användning av portalen går beställningarna snabbt och problemfritt ut till era kontor, filialer, depåer, m.m. Syftet är att bemöta ert specifika behov och att våra webshoppar hjälper er organisation att kostnadseffektivt synliggöra ert varumärke.

Lagerhantering

WDP arbetar med ett effektivt lagerflöde för snabba leveranser till era kontor och anläggningar. Lagersaldon, kostnadsstyrning och tydlig uppföljning möjliggörs enkelt via plattformen som är integrerad med våra lager, lager som i sin tur ger er en smidig hanteringen och ökad flexibilitet.

On Demand-tjänster

Alla företag har idag inte behov av att lagerhålla produkter. WDP hjälper er att välja ut de produkter som bör finnas på ert lager för snabbast leverans. Vi går även igenom de produkter som ni önskar kunna beställa On Demand, men som inte behöver finnas på ett lager. Detta för att minska ert behov av lager, vilket genererar i en bättre kostnadskontroll.

Kommunikation

Om företaget önskar att enkelt kommunicera internt har vi en plattform som hanterar detta. Med hjälp av ett system kan vi skapa interna kampanjer som våra kunder kan använda för att framställa riktade utskick via e-post eller SMS till sina inköpare eller kontor. Detta möjliggör för samtliga kontor att skapa kampanjer såväl internationellt som globalt.

Gamification och Quizar

Vill ni engagera personalen kan vi också implementera gamification i shopen. Ni kanske önskar veta storlekar på personalens kläder inför ett inköp eller veta vad de tycker om de nya produkterna som ni valt ut. Med gamification får man interaktion med sin personal på ett lekfullt sätt. Dessutom skapar ni data och får insikter i upplevelsen kring shopen. Vårt media team kan skapa en egen julkalender där ni engagerar personalen samtidigt som ni ger en julgåva.

Webbshop

Se våra andra tjänster