Interaktiva företagsfilmer

Nå ut med ditt företags budskap i interaktivt videoformat.

Vi skapar övertygande innehåll som fängslar publiken, inspirerar till handling och driver resultat genom klickbara videos. Dina intressenter får enkelt åtkomst till videon via sms och email.

Hur det fungerar

1. Skräddarsydda videos

3. Kartlägga data

4. Ökad försäljning

2. SMS och email

Personligt, engagerande och kreativt innehåll som förstärker våra kunders budskap. Innehållet anpassas efter projektets vision och målbild.

WDP kartlägger kunddata och analyserar händelseförloppet med målet att öka konverteringsgraden, försäljningen och varumärkeskännedomen för våra kunder.

En interaktiv och klickbar video skickas till kundens intressenter via SMS och email. Perfekt för produktlanseringar, företagsevent och webshoppar.

Data ses som en strategisk tillgång för smarta affärsbeslut, i kombination med klickbara videos kan vi ta ditt företag till nya nivåer.

Case

WDP Play

- HP

Uppdrag

HP skulle göra en aktivering med elgiganten. Det man ville åstadkomma var att genom SMS nå ut till sina kunder och erbjuda kampanjer på skrivare genom en klickbar länk.

Genomförande

WDP skapade en kreativ process där man ville få kunderna att få en känsla av HP-skrivaren, och samtidigt bli nyfiken på att veta mer. Vi producerade en video med kreativt inslag och producerade strumpor till alla som köpte skrivaren. Distributionen var denna gång via SMS vilket innebar att mottagaren enkelt kunde få erbjudandet i telefonen.

Företagsfilmer

Vår tjänst WDP Play innebär företagsfilmer för att nå ut med ditt budskap till både kunder, anställda och potentiella kunder och leads i videoformat.

Vill ditt företag marknadsföra en ny tjänst, produkt eller kanske presentera en ny kollega i ert team? 

Oavsett syfte och mål hjälper WDP Play ditt företag att producera den företagsfilm ni behöver för att uppnå önskad effekt. Vi distribuerar även ut denna direkt till mottagaren via e-mail och sms med hjälp av vårt egna kommunikationssystem.

Att använda sig av film och video är ett mycket effektivt sätt att sticka ut ur bruset, förstärka ditt företags varumärke och sälja mer. På så sätt kan din målgrupp få den information, känsla och upplevelse du vill förmedla utan att överösa dem med text.

Interaktiva företagsfilmer

Utöver en vanlig företagsfilm har vi möjlighet att optimera detta redan effektiva medium än mer genom att skapa interaktiva filmer. Genom att göra videon klickbar ger det oss möjligheten att spåra mycket relevanta insikter. Så som vem som tittar på videon, hur länge de förblir engagerade, vilka delar sågs om, eventuella val som görs, och andra engagemang som kan påverka framtida beslut och din försäljning. Att uppmuntra användare att interagera kan alltså ha en direkt inverkan på dina resultat tack vare datan det genererar. Tittaren går även från att vara passiv till att rikta sin fulla uppmärksamhet till din reklam genom en portion gamification.

Är du intresserad av att lära dig med om WDP Play och hur det kan hjälpa ditt företag att nå ut med sin kommunikation?

Kontakta en av våra säljare på mejl eller telefon, så berättar vi mer!

Lösningen stavas rörligt!

Se våra andra tjänster.