Influencer merchandise

Du designar. WDP sköter resten.

Vill du nå ut till fler med ditt personliga varumärke? Skapa merch som lanseras på din alldeles egna influencershop!

Hur det fungerar

1. Personlig shop

3. Ditt varumärke

4. Hantera beställningar

2. Produkter

Vi designar, administrerar, och underhåller en helt personaliserad e-handel. Vi mallar inte in dina produkter bredvid andra, det här är din shop och endast din.

Produkterna vi säljer trycks först med ditt varumärke. Något kunden associerar med just dig. Utöver inkomst kommer detta att generera marknadsföring och stärka de budskap du vill förmedla till dina följare.

Vi tar fram ett modernt, stilrent utbud. Varav minst två olika modeller av hoodies och två modeller av t-shirts framställs, utöver det adderar vi även någon typ av accessoar.

Nu till den tråkiga biten. Allt som har med produkthantering, frakt, logistik och lager att göra. Men oroa dig, det sköter vi. Alla kan inte vara specialister på sociala medier, men alla kan bli specialister på något!

Kolla in några av våra influencer-shoppar!

evelina forsell i svart hoodie
Evelina Forsell
Mattias Magnemyr i vit tröja
Magnemyr
Vilken färg är du röd hoodie
Sannah Sae - Shit va stark
Norisen1 i vit tröja
Norisen1
Karolina Widerström och Sofia Dalen i svart hoodie
WiderströmDalén
Felicia Mikaela merchandise
Felicia Mikaela

Få ditt personliga varumärke att växa med merch

Influencers är nya tidens förebilder, idoler och kändisar bland både unga och äldre. Som influencer har du ett ditt eget personliga varumärke och är med och influerar, underhåller, utbildar och sätter trender för dina följare. Du kan nå ut och inspirera människor över hela världen, eller bara till en liten nischad grupp som ligger nära hjärtat. Möjligheterna är oändliga och det är du som influencer som har den fantastiska makten att själv kunna forma din egna plattform – precis som du vill.

Kommunicera med dina följare på ett kreativt sätt

Men livet som influencer är inte bara en dans på rosor. Vi på WDP vet om det mödosamma jobbet som ligger bakom och om hur viktigt det kan kännas att hålla uppe en växande följarskara och framförallt det betydelsefulla engagemanget från följarna. Ibland går engagemanget upp och ibland går det ner. För att undvika en dipp är det viktigt att hitta nya och kreativa sätt att kunna marknadsföra ditt personliga varumärke och engagera dina följare på. Det finns tusentals sätt att marknadsföra det personliga varumärket. En framgångsfaktor för riktigt lyckad och personligmarknadsföring är merch. We Do Promotions nya tjänst med influncershoppar är gjord för dig som influencers. Vår tjänster bjuder dig som influencer en fantastisk och kreativ möjlighet att designa och kommunicera med dina följare med din egna, personliga och unika merch.

Vill du nå ut till fler med ditt personliga varumärke och stärka din relationer till dina följare? Vårda ditt personliga varumärke genom att skapa merch som lanseras på din alldeles egna influencershop.

Är du influencer och intresserad av lära dig mer om hur du kan komma igång med din egna merchandiseshop? Kontakta någon av våra säljare på mejl eller telefon, så berättar vi mer!

Case

Influencers

- Sälj merch och öka din inkomst!

två personer i vit tröja
två personer svart tröja
Ökad inkomst
Stärker ditt varumärke
Personlig marknadsföring

Tre anledningar varför egen merch stärker ditt varumärke som influencer

kvinna med hörlurar

Smart marknadsföring

Vem marknadsför ditt personliga varumärke bättre än dina allra mest lojala och trogna fans?

Dina lojala följare kommer stolt bära upp din merch och organiskt sprida ditt varumärke när de rör sig på stan, i butiker, promenerar och fikar med sina kompisar. Dina följare blir på så sätt dina varumärkesambassadörer. Det är vad vi kallar smart marknadsföring.

man med vit tröja

Relationsbyggande

Egen merchandise hjälper stärka relationen mellan dig och dina följare, genom att ha skapat något unikt och personligt för just dem.

Dessutom kommer andra som exponeras för din merch via kompisar och familj få en positiv och personlig association till ditt varumärke.

kvinna med röd tröja

Varumärkesbyggande

Personlig merchandise är ett sätt att bygga och stärka ditt varumärke på flera sätt. Statistik visar till exempel att personer lättare kommer ihåg varumärken bakom merchandise-produkter, än hos annan typ av reklam.

När engagerade följare köper din merch ger detta dig inte bara en ökad inkomst, utan även ökad varumärkeskännedom när produkterna används, delas och sprids bland dina följare. Ökad varumärkeskännedom kan i sin tur leda till fler följare till dina kanaler.

Lösningen stavas On Demand!

Se våra andra tjänster.