WDP x Yogobe utmanar er i en träningskalender!

2021-01-28

Perfekt digital träning

Den 1:a Februari kör vi tillsammans med Yogobe igång en träningskalender. Under 28 dagar kommer du att utmanas i yoga, kontorsträning, meditation och allmän hälsa, kanske även några överaskningar på vägen! Vi kommer dessutom utmana er i fyra olika quizer där du har chans att vinna grymma, träningsinspirerade priser!

Vi är så glada över denna träningskalender som vi har tagit fram tillsammans med Yogobe som är Nordens ledande digitala tjänst för mental, fysisk och själslig hälsa. Vår förhoppning är att du under denna månad ska bli inspirerad till att röra på kroppen och kanske testa något som du inte testat tidigare.

Börja värma upp redan nu för på måndag kör vi lucka ett!

Till kalender

För att delta

Måste du skapa ett gratis konto på Yogobe. Det gör du enkelt genom att följa stegen nedan. Inga betal- eller kortuppgifter behöver uppges så du behöver inte oroa dig för att något behöver avslutas eller går över i en prenumeration.

  1. Klicka på denna länk eller för att signa upp dig* med vår kampanjkod WDP40
  2. Klicka på “Prova gratis 40 dagar”
  3. Fyll i dina uppgifter och klicka på “Skapa konto”
  4. Ett mail kommer att skickas till angiven mailadress med en verifieringslänk som du måste klicka på för att aktivera ditt konto
  5. Efter aktivering har du nu 40 dagars obegränsad tillgång till hela Yogobe


*Har du redan ett konto, men som inte är aktivt, på Yogobe? Då kommer denna kampanjkod inte fungera för dig. Maila till agnes@yogobe.com och uppge den mailadress du har kopplat till ditt befintliga Yogobe-konto så hjälper hon dig med en manuell uppgradering.