Vi slår samman med Profilservice!

2021-03-19

“Vi ska bli den största spelaren i branschen”

Med varsitt ruskigt starkt 2020 bakom oss gör vi nu en sammanslagning och bildar en av branschens ledande aktör inom segmenten produktmedia, merchandise och arbetskläder. Tillsammans ökade vi försäljningen med över 500 % och trotsade stormen 2020.

Tillsammans kommer vi omsätta nära 250 miljoner kronor, vara cirka 50 medarbetare och erbjuda er kunder en helhetslösning med bland annat lagerhållning, förädling och kommunikationstjänster – allt inhouse.

Adam och Johan Zollner har de senaste åren drivit stark tillväxt med Profilservice och tagit bolaget från pojkrummet till att nu omsätta närmare en kvarts miljard. I och med den nya satsningen kommer vi finnas representerat i hela landet och med kontor Stockholm, Göteborg och Linköping. Med en stark tillväxtkultur är vi nu redo att ytterligare accelerera vår roll som avantgarde-aktör i det svenska produktmedialandskapet.

Sofie Källstrom, VD på WDP

– Profilservice har satsat mycket på sitt backoffice och byggt upp ett urstarkt fundament med lager, logistik och service. Adam och Johan har gjort en helt fantastisk resa med sitt Profilservice de senaste åren och byggt upp bolaget till en av de bästa aktörerna i vår bransch. På det här fundamentet så skapar vi nu extremt starka synergier med vår kompetens inom marknadsföring och framtidens merchandise. Vi kommer skapa något stort tillsammans,

En ostoppbar totallösning

I och med sammanslagningen kommer vi kunna ta tillvara på det bästa av två världar. Vi på WDP som gjort oss kända för innovation, unika produkter och ett helt nytt sätt att se på profilbranschen. I kombination med Profilservice gedigna kompetens inom stora projekt med service, lagerhållning och snabba leveranser genom avancerade digitala lösningar skapar vi en unik helhetslösning.  

Tillsammans förfogar vi nu över skräddarsydda IT-system, tryckeri, broderi, storformat, print och stora lagerutrymmen – allt inhouse. Det här i kombination med ett mediateam dedikerat till att hjälpa våra kunder med kommunikation och en hungrig personalstyrka med Adam Zollner i spetsen som blir fortsatt VD för bolaget.

Adam Zollner, VD på Profilservice

– Vi ska ta fram ett helhetserbjudande för våra kunder, en totallösning som kommer vara det självklara valet för den moderna marknadsavdelningen.

Tillsammans med WDPs styrkor inom det konceptuella tänket och omfattande planerade investeringar inom digitalisering kommer vi skapa helt nya värden för våra kunder via en gemensam plattform,

Adam Zollner, VD på Profilservice.