Varför alla företag borde ha egen företagsmerch!

2021-03-01

Merchandise är mer uppskattat än traditionell reklam

Merchandise, även kallat profilprodukter, är en långsiktig marknadsföringsmetod som skapar en varumärkeslojalitet hos dina kunder. Eftersom företagsmerchandise oftast är en gåva är det mycket mer uppskattat hos mottagaren och uppfattas inte som traditionell reklam. Merch med en snygg och stilren design ger kunden en positiv känsla för varumärket och leder till att de frivilligt använder produkten, visar upp företagets logga och marknadsför i sin tur företaget. Det gör att du nu har en ambassadör för varumärket och detta ger ett värde som inte går att köpa.

Säger mer än tusen ord

Ta chansen att utforma profilprodukten som berättar om vilka ni är som företag.
Merchandise är den perfekta kreativa plattformen att uttrycka vilken typ av grafisk profil och tonalitet vill ert företag vill förmedla. Don't tell me, show me!

Funktionell och snygg design

Företagsmerch behöver inte endast fungera som reklamblad för ert varumärke, utan kan faktiskt vara praktiska och användarvänliga produkter.
Högkvalitativa och funktionella produkter ökar chanserna att er målgrupp använder era merchprodukter med nöje, vilket leder till ett gott helhetsintryck av ert företag.

Exponering

När er målgrupp använder era företagsprodukter kommer detta leda till en ökad exponering och kännedom av er företagslogga.
Vem tackar nej till gratis marknadsföring av ens varumärke?

Funderar ditt företag på att sätta igång med egen merchandise?

Kontakta någon av våra säljare på telefon eller mejl, så berättar vi gärna mer om vår merchandise-tjänst.