Nya förutsättningar kräver nya tankesätt!

2021-02-23

Håll kontakten med WDP Play och Game, engagera varandra och uppmärksamma varandra.

Hur ser er kontakt ut med era kunder under rådande situation? Vi är många som har behövt ställa om, vi träffar inte kunder fysiskt längre och många av våra kollegor ser vi endast genom skärmen på teams-möten. Så hur kan vi fortsätta hålla kontakten, engagera varandra och skapa uppmärksamhet? Med WDP Game och Play kan ni fortsätta hålla kontakten, oavsett om det är med era kollegor eller era kunder.

Interaktiv video är en ny typ av media som många företag använder idag för att engagera deras kunder. Denna relativt nya media har redan visat sig vara väldigt effektivt och förutspås bli en väldigt viktig del av företags mediamix.

Ni kan exempelvis skicka ut en interaktiv video i sms eller email till era kunder för att på ett effektivt sätt förstärka ert varumärke och öka försäljning. Ni kan då förmedla ett budskap på ett engagerande sätt och utan att överösa kunderna med text.

Av ett sådant utskick får ni även ut en hel del insikter om era kunder. Bland annat kan ni se vilka delar som sågs om, eventuella val som görs och annat engagemang som kan påverka framtida val.

Varför inte kombinera det med WDP Game?

Med WDP Game utnyttjas kraften i dopamin för att engagera, konvertera och aktivera dina kunder med hjälp av ett quiz.

Med hjälp av engagerande quiz kan ditt företag öka tid spenderad på sajt och på ett kreativt sätt se till att få ut information som besökaren då tar del av.

I denna tjänst tar vi fram digitala quiz, personlighetstest, digitala julkalendrar och digitala utbildningar som kan användas för företag, kunder, medarbetare och partners.

Tillsammans blir tjänsterna ett kraftfullt verktyg för er att synas, engagera och stärka ert varumärke.

På sidorna WDP Play  och WDP Game kan ni läsa mer om respektive tjänst.