Poddduon Widerström Dalén är det senaste tillskottet till WDP Influencers!

2020-11-23

Poddduon Widerström Dalén till WDP Influencers

WDP Influencers har fått ett till fantastiskt tillskott! Det är pod-duon Widerström Dalén. Duon består av Karolina Widerström och Sofia Dalén. Tillsammans har de skapat ett eget rum i poddvärlden som är fyllt av humor, kärleksdispyter och karriärssnack. Ämnen som flera kan relatera till, en miljö som bjuder in lyssnarna att delta. Utöver sin podcast har de även över 30 000 följare på instagram. Vi är superglada att få presentera Karolina och Sofia som en del av WDP Influencers nu.


En egen e-handel

Vi på WDP kommer att skapa en personaliserad e-handel anpassad efter Widerström Daléns önskemål. Vi har tagit fram en klädkollektion och brandat med pod-duons varumärke där de själva har fått vara med och påverka i hur profileringen ska se ut. Mycket utgår från podden med välbekanta citat, ni som vet - ni vet. En klädkollektion som är stilren men uttrycksfull. Vi på WDP är mycket stolta över att få representera klädkollektionen men framför allt Karolina och Sofia.

När är lanseringen?

Shoppen kommer att gå live den 27/11 och detta är vi supertaggade på. Ni kommer att hitta shoppen i Karolinas och Sofias kanaler och här.

Instagram:

@Karolinawiderstrom

@Sofiadalen

Podcast

WiderstromDalén