Brodyr, tryck och automatisk orderhantering - för ett effektivare flöde.

2021-05-10

Nu går allt snabbare och smidigare

Vår satsning senaste åren på att utveckla nya system i syfte att optimera orderhantering, ta hem stora delar av vår produktion och utöka vår kundtjänst är ett led i att vi lyssnat på dig som kund. Vårt fokus är att hela tiden möta upp med innovativa lösningar för att göra allt smidigare för dig när du vill beställa loggade gåvor, kläder och produkter.

Tryck och märkning kan göras på många sätt. Hos oss på WDP Profilservice erbjuder vi dig hög kvalité på brodyr och tryck på kläder. Vi levererar även vävda märken, vikta etiketter och mycket annat. Berätta för oss hur du vill förmedla din logotype så hjälper vi dig att få den bästa märkningsmetoden.

Läs mer om märkning här

Fördelarna med in-house hantering

Vi har idag både tryck och brodyr in-house vilket gör att vi kan trycka och brodera dina kläder direkt när du beställer från oss. Du slipper långa ledtider och kan dessutom beställa expressleverans om du har extra bråttom att få dina kläder eller produkter. Då vi inte är beroende av någon tredje part i märkningsarbetet kan vi snabbt komplettera din order. Du behöver dessutom inte betala några extrastartkostnader för hantering då hela ordern - från start till mål sker internt.

CASP - Systemet som optimerar din orderhantering

Undvik långa mailtrådar och beställningskataloger. Med vårt automatiska ordersystem (CASP)samlar vi allt relaterat till din order, tydligt och strukturerat så att du enkelt kan vara med och följa hela processen. När ordern är lagd kan du logga in på ditt konto och enkelt spåra vart din leverans befinner sig samt se estimerat leveransdatum. Det automatiserade flödet ger oss kontinuerliga uppdateringar kring hur din order ligger i fas, när den ska skickas eller orderändringar. Ett verktyg som hjälpt oss upprätthålla nästan 100 % i leveranssäkerhet och vår höga kundnöjdhet.


Skapa ett personligt inlogg på bara någon minut och få total översikt över din orderhistorik. Har ni avdelningar på olika ställen i landet? -Vi samlar din organisations beställningar under ett gemensamt tak så att du får total överblick över orderhistorik, pågående orders och kommande beställningar. Planera dina inköp för framtiden och få automatiska påminnelser när du behöver behandla din order (du kan själv ställa in påminnelserna efter behov).
Du bjuds också in till att vara delaktig i skapandeprocessen genom de bifogade korrekturen som finns i systemet. Vi producerar aldrig något där du som kund inte fått godkänna både korrektur och orderbekräftelse.

Kraftfulla synergier

Vi strävar efter att all orderhantering ska vara så sömlös som möjligt för dig som kund .När vårt skräddarsydda ordersystem (CASP) möter det praktiska i skapande av märkning, korrektur, lagerhållning och leverans skapas en kraftfull synergi optimerad för bästa orderupplevelse. En helhetslösning som gör oss ledande i branschen, något vi är mycket stolta över att kunna presentera.